Subscribe Twitter

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Empties Απριλίου!!

Καλησπερούδια!!!Άλλος ένας μήνας τελείωσε και όπως είναι αναμενόμενο μου τελείωσαν αρκετά προιόντα!Ώρα λοιπόν να τα δούμε παράλληλα με ένα σύντομο review για το καθένα!

Ας ξεκινήσουμε!!!!


Lipgloss

Αν και δεν είμαι μεγάλη fan των lipgloss (γιατί συνεχώς τα τρώω!) κατάφερα και τελείωσα μερικά!
  1. The Sun Cosmetics No 204 & 210 : Τα είχα αγοράσει σε stock από ένα καλλυντικάδικο της γειτονιάς μου νομίζω κάπου στα 2 ευρώ από 4.90 που είχε το καθένα.Σχετικά μικρό αμπαλάζ,πρακτικό,με ωραίο συμπαγές βουρτσάκι που δεν σκίζεται,και σχετικά καλή απόδοση χρώματος μπορώ να πω.Αν θυμάμαι και καλά έχουν και αντηλιακό δείκτη προστασίας (σούπερ).Αρνητικό μεγάλο κατά τη γνώμη μου είναι η "κέρινη" γεύση.Δεν λέω,για lipgloss έχει καλή διάρκεια,αλλά αυτή η γεύση σε κάνει να αηδιάζεις.Ούτε καν να το μυρίσεις.Ακόμα κι εγώ που τρώω τα lipgloss που φορώ,ουτέ καν να το αγγίξω.
  2. Bodyfarm Cool Lipcare : Κανονικά αυτό θα έπρεπε να ενταχθεί στη περιποίηση χειλιών,αλλά λόγω της υπέροχης γυαλάδας που αφήνει στα χείλη φοριέται ιδανικά σαν lipgloss.Έχει και αυτό αντηλιακό δείκτη προστασίας,θρέφει και μαλακώνει τα χείλη,αφήνει ένα απαλό κόκκινο χρώμα (της ζωντάνιας) στα χείλη και έχει υπέροχη γεύση κεράσι! (swatch δεν ένα γιατί στο χέρι φαίνεται τελείως διάφανο)
  3. Casuelle 6 Little Lipgloss Pack ; Τα συγκεκριμένα 2 είναι τα τελευταία από αυτό το περίφημο πακέτο με τα λιλιπούτια lipgloss από την εταιρεία Casuelle (την βρίσκεις πανεύκολα στα Hondos Center,κατά καιρούς ανανεώνει πολύ τα προιόντα της).Γενικώς δεν είμαι ικανοποιημένη από αυτή την εταιρεία,ούτε σαν διάρκεια ούτε σαν απόδοση.Απλά συνηθισμένα πράγματα,σαν ένα από τον σωρό.Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάτι ιδιαίτερο,μόνο την γεύση και το άρωμα τσιχλόφουσκας σε ότι και να πάρω.Τίποτα παραπάνω...

Και εδώ τα swatches (ότι απέμεινε στις συσκευασίες)

Lipstick


Δυό τα lipstick γι αυτό το μήνα,πάμε να τα δούμε!!!!
  1. Seventeen No 222 Caress : Δεν ξέρω αν είμαι η μοναδική σε αυτό τον κόσμο που έχει θέμα με τα κραγιόν της Seventeen αλλά δεν μπορώ να το κρύψω!Είναι μεν ματ,έχουν τη σωστή ποσότητα γυαλάδας που δύσκολα βρίσκεις σε κραγιόν άλλων εταιρειών,αλλά δεν μπορώ να δηλώσω πλήρως ικανοποιημένη.Δεν νιώθω τα χείλη μου ελαφρά όσο με άλλα κραγιόν,σαν μονίμως να έχω κάτι στα χείλη μου και να με ενοχλεί.Χώρια που αν διαρκέσει τελικά στα χείλη μετά από λίγο σπάει (αυτό το έχω παρατηρήσει και σε άλλες κοπέλες).Να ξεκαθαρίσω ότι με τη συγκεκριμένη μωβ σειρά έχω θέματα (με την ενίοτε χρυσή και τη μαύρη δεν έχω) αν και πραγματικά έχω ακούσει τα καλύτερα για τα κραγιόν της σειράς αυτής!Να και μια διαφορετική άποψη.Πάντως όσον αφορά τη συγκεκριμένη απόχρωση τη φορούσα για πιο απλές εμφανίσεις και το μεγαλύτερο ατού του είναι η ματ σύνθεση,που το κάνει να φοριέται σε όλες τις περιστάσεις.
  2. Kreisy No 21 : Εδώ δεν έχω να πω και πολλά.Αποτυχία!!!Τραγική!!Και μόνο η μυρωδιά του (και χειρότερα η γεύση και η αίσθηση στα χείλη) σαν πετρέλαιο με απογοήτευσαν πλήρως.Κι αυτό σε συνδιασμό με τις λίγες αποχρώσεις που έχει τύχει να εντοπίσω,με κάνουν να μην το ξαναπροτιμήσω.




Μανό

Καλοκαιριάζει και όπως είναι αναμενόμενο η φαντασία στα νύχια δίνει και παίρνει!Οπότε ας δούμε τι μας τελείωσε αυτό το μήνα.
  1. Seventeen Nail Enamel No 485 : Συμπαθητικό περλέ χρωματάκι,το προτίμησα πολύ φέτος ειδικά σε επίσημες εμφανίσεις,με συνηθισμένη διάρκεια,και απόδοση χρώματος ίδια με του μπουκαλιού μετα από 3 στρώσεις.Συμπαθητικό...
  2. Nadin No 158 : Άλλο ένα συμπαθητικό χρωματάκι,λεύκο κοντά στο χρώμα της πέρλας.Πολύ σικάτο,και αυτό τελείωσε δυστυχώς με σχετικά καλή διάρκεια στο νύχι (κοντά στις 6 μέρες) και απόδοση με 2-3 χέρια.Τα βρίσκεις σε καλλυντικάδικα τύπου αποθήκες,αν και εάν προμηθεύονται από αυτή την εταιρεία.
  3. Beauty Line Cosmetics No 281 : Όσες έχετε δοκιμάσει μανό από αυτή την εταιρεία ξέρετε περί τίνος πρόκειται.Αυτά τα μανό ποτέ δεν με απογοητεύουν.Διάρκεια μια βδομάδα σχεδόν,το συγκεκριμένο έπιανε με την πρώτη στρώση (όντας έντονο) και γενικά γενναία ποσότητα.Με κράτησε αρκετό καιρό,και δηλώνω ικανοποιημένη!
  4. Glamour Nail Polishes : Μπορεί να τελείωσαν αλλά δεν θα τα σνομπάρω επειδή είναι από το γνωστό περιοδικό και όχι κάποιας δημοφιλούς μάρκας.Μπορώ να πω και γι'αυτά ότι είχαν καλή απόδοση με 2-3 χέρια,έντονο χρώμα και πάντα trendy αποχρώσεις!Τα συγκεκριμένα 2 τελείωσαν,ήταν από παλαιότερες κολεξιόν,αλλά τα ευχαριστήθηκα!
  5. Rilken French Manicure Set : Να και ένα πρακτικό σετάκι γαλλικού που με ικανοποίησε.Το άσπρο μανό ασβέστης,ούτε πέτρωνε ούτε ήταν νερουλό.Το base coat στην ιδανική ροζ απόχρωση του νυχιού και το top coat γυαλιστερό για την τελευταία πινελιά!πολυ μου άρεσε!Συν το ότι είχε και αυτοκολλητάκια για τη γραμμή του νυχιού...Οργανωμένη δουλεία!
  6. Carlo Di Roma Top Coat : Το βρίσκεις παντού,σε μαγαζιά τύπου 1 ευρώ,σε μεγάλο μπουκαλάκι,συμπαθητικό.Το μόνο αρνητικό είναι ότι όταν κατεβαίνει λίγο η στάθμη το πινελάκι δεν παίρνει καθόλου προιόν.


 Εδω είναι τα swatch,η πρώτη εικόνα για τα μανό
 και η δεύτερη για το σετάκι γαλλικου (έκανα μεγάλη προσπάθεια να βγάλω το προιον οπότε τα χρώματα ενδέχεται να μην είναι 100% αντιπροσωπευτικά)

και τέλος Foundation
Αυτό το μήνα μόνο αυτό κατάφερα να τελειώσω,ένα foundation από την εταιρεία Revoc (ελληνική εταιρεία) το οποίο έκανα αμαν να τελειώσω.Η σύνθεση του είναι μη λιπαρή,πιο πολύ υδατώδης και ενδείκνυται για λιπαρά δέρματα.Εμένα,που το δέρμα μου είναι κανονικό/μεικτό,δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε.Η απόχρωσή μου ήταν η medium αλλά στο δέρμα μου ήταν πολύ πιο ανοιχτή.Η πιο σκούρα με έκανε να φαίνομαι δίχρωμη και δυστυχώς έχει μόνο αυτές τις 3 αποχρώσεις.Όσον αφορά την κάλυψη μου θυμίζει εκείνη μιας bb cream,ελάχιστη ως καθόλου δηλαδή.Ούτε το άρωμα του ήταν  πολύ συμπαθητικό.Δεν ξέρω,ίσως δεν έκατσε καλά στο δικό μου δέρμα,δεν μου πολυάρεσε...

Αυτά τα καλά για σήμερα!Ελπίζω να σας άρεσε το post μου.Έχετε δοκιμάσει κάποια από τα παραπάνω?Αν και,ποιά είναι η δική σας γνώμη?



3 σχόλια:

chris είπε...

Hello from France
I am very happy to welcome you!
Your blog has been accepted in Europe Greece n°248 a minute!

On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
Invite your friends to join us in the "directory"!
The creation of this new blog "directory" allows a rapprochement between different countries, a knowledge of different cultures and a sharing of different traditions, passions, fashion, paintings, crafts, cooking,
photography and poetry. So you will be able to find in different countries other people with passions similar to your ones.
We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world.
The more people will join, the more opportunities everyone will have. And yes, I confess, I need people to know this blog!
You are in some way the Ambassador of this blog in your Country.
This is not a personal blog, I created it for all to enjoy.
SO, you also have to make it known to your contacts and friends in your blog domain: the success of this blog depends on all Participants.
So, during your next comments with your friends, ask them to come in the 'Directory' by writing in your comments:
*** I am in the directory come join me! ***
You want this directory to become more important? Help me to make it grow up!
Your blog is in the list Europe Greece n°248 and I hope this list will grow very quickly
Regards
Chris
We ask that you follow our blog and place a badge of your choice on your blog, in order to introduce the "directory" to your friends.
http://nsm05.casimages.com/img/2012/09/06/12090603083012502810288938.gif
http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/19/120319072128505749603643.gif
http://nsm05.casimages.com/img/2012/07/12/12071211040212502810092867.gif
http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/28/120328020518505749640557.gif
http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/15/1203150723211250289584870.png
http://nsm05.casimages.com/img/2012/09/21/12092110155912502810343002.gif

If you want me to know the blog of your friends, send me their urls which allows a special badge in the list of your country
I see that you know many people in your country, you can try to get them in the directory?
Please! Actively support the "Directory" by making known to your friends! Thank you! "Unity is strength"
Not need an invitation to join the Directory. Any person who makes the request is entered
*****************
New on the site
Ranking of Countries
Invite your friends know made ??
the website to raise your ranking in the Country

Ioanna G είπε...

Τελείωσες τόσα βερνίκια;; Μπράβο, εγώ το έχω καημό να τελειώσω μερικά! Μάλλον επειδή βαριέμαι εύκολα και αλλάζω συνεχώς χρώμα.
Ευχαριστώ για το σχόλιο σου, πολλά φιλάκια!

Unknown είπε...

Μάλλον είχαν μαζευτεί πολλά "στα τελευταία τους" και μάλλον ήρθε η ωρα τους!!Δεν κανει τιποτα :)

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...