Subscribe Twitter

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Δύο από τα αγαπημένα μου αρώματα Seventeen

Χαιρετώ τις αναγνώστριες μου!Το σημερινό post έχει να κάνει με δύο πολύ αγαπημένα μου αρώματα,που έτυχε και τα δύο να μου κάνουν αρχικά δώρο,καθώς πιστεύω ότι αξίζουν τον κόπο να σας τα αναφέρω!Μιλώ για τα Fruity και Latina από τη Seventeen.

Αρχικά,να δηλώσω ότι τα αρώματα της Seventeen δεν με συνάρπαζαν.Όσα είχα δοκιμάσει είτε δεν μου άρεσαν,είτε μου προκαλούσαν αυτή την υπερβολική αίσθηση "οινοπνεύματος" που σου δίνουν κάποια αρώματα.Μου είχαν προτείνει αρκετές φορές τα συγκεκριμένα αρώματα,γνωστές και φίλες,και συνήθως τις αγνοούσα...Ώσπου γνώρισα αυτά τα δύο από κοντά...

To Latina ήταν αρχικά δώρο από τον φίλο μου.Με το που το μύρισα συναρπάστηκα!Είχε απίστευτη μυρωδιά,δεν ερέθιζε το δέρμα και είχε αρκετά μεγάλη διάρκεια.Βέβαια είναι λίγο πιο βραδινό άρωμα καθώς έχει μια τάση να καταταγεί στα βαριά αρώματα.Διατίθεται στα 50ml σε ένα απλό και όμορφο πράσινο μπουκαλάκι και η τιμή του αν δεν κάνω λάθος είναι στα 11.99 ευρώ.Περιττό να σας πω ότι ψεκαζόμουν συνεχώς,και άντεξε κοντά στους 5 μήνες!!!Για κάποιο λόγο τον τελευταίο καιρό δεν μπορώ να το βρω πουθενά,ούτε καν στο Hondos Center.Είχα ρωτήσει κάποια υπάλληλο και μου είχε πει τότε για ένα πρόβλημα της εταιρείας στο εργοστάσιο τους στη Γερμανία κι ότι θα τους έφερναν με τον καιρό.
Εδώ ενδεικτικά σας παραθέτω το μπουκαλάκι







Top Notes : Grapefruit, Passion Fruit, Coconut, Cassis
Middle Notes : Orange Blossom, Cyclamen, Heliotrope
Base Notes : White Woods, Amber, Musk, Vanilla








Το Fruity το ανακάλυψα λίγο πριν τελειώσει το καλοκαίρι!Πολύ αεράτο,πολύ φρουτώδες,γεμάτο ζωντάνια!Φορώντας το νιώθεις απίστευτη ευεξία,σαν να σε κατακλίζει ένα μεγάλο κύμα ενέργειας!Είναι ιδανικό για κάθε μέρα,για ημέρες που βρίσκεσαι σε κίνηση.Η μυρωδιά του μου θυμίζει έντονα φρούτα,πορτοκάλι και σταφύλι.Κι αυτό διατίθεται στα 50ml,στην ίδια τιμή με το προηγούμενο,μόνο
που αυτό το βρίσκεις παντού,σε απλό άσπρο γύαλινο μπουκαλάκι.
Σας το παραθέτω παρακάτω






Top Notes : Bergamot, Mandarin, Melon
Middle Notes : Tuberrose, Violet, Geranium, Apple, Ylang, Plum, Peach
Base Notes : Musk, Vetivert, Amber, Moss








Εσείς έχετε δοκιμάσει τα παραπάνω αρώματα;

7 σχόλια:

Eleftheria Siatira είπε...

Και μενα που αρεσουν τα αρωματα της Seventeen!
Το ειχα και εγω το Fruity παλια τωρα εχω το Pure!

Unknown είπε...

Μόλις ανακάλυψα πως είσαι blogger! Οκ, χαζή απλώς :p Συγχαρητήρια για το blog σου! Και εμένα μου αρέσουν τα αρώματα από seventeen, αλλά και οι αντίστοιχες κρέμες σώματος που έχουν (ειδικά αυτές με το shimmer για το καλοκαίρι). Δικό μου αγαπημένο είναι το cotton (σε μια μπλε συσκευασία).
Φιλιά

Ειρήνη by dreamofbeauty22.blogspot.gr

Unknown είπε...

@Eleftheria S. Πρεπει να εχω δοκιμασει το συγκεκριμενο που αναφερεις αλλα δεν μπορω να θυμηθω μυρωδια :/

Unknown είπε...

@Ειρήνη Ν. Καλλιο αργα παρα ποτε!!!Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!Ούτε το cotton θυμαμαι σαν μυρωδια αλλα θα το δοκιμασω και αυτο σιγουρα!!!!!

Unknown είπε...

Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει σαν το Latina κάποιο παρόμοιο, γιατί δυστυχώς το LATINA έχει καταργηθεί.

Unknown είπε...

Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια παρόμοια μυρωδιά σαν το Latina της seventeen!!

Sophia είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...