Subscribe Twitter

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Review : Super Plus Beblesh Balm from Maycheer


Επιτέλους η πρώτη μου bb κρέμα!!!Δηλώνω πολύ συγκινημένη οπότε μπορώ να πω ότι κατά κάποιο τρόπο είναι η αγορά του μήνα!Κατ'αρχάς να πω ότι είναι ένα ασιατικό προιόν (καθώς το trend με τις bb κρέμες ξεκίνησε από εκεί) και γι αυτόν κυριώς τον λόγο αποφάσισα να το δοκιμάσω.Το αγόρασα από το κέντρο σε ένα υπαίθριου τύπου stand με καλλυντικά για 2 ευρώ,έτσι δοκιμαστικά.Με λίγη έρευνα στο internet βρήκα ότι η τιμούλα του στο εξωτερικό φτάνει και τα 10 δολάρια.Η ποσότητα του ανέρχεται στα 60 ml οπότε μπορεί να διαρκέσει αρκετό καιρό.

Σαν bb κρέμα έχει κυρίως 3 δράσεις : ομογενοποιεί την επιδερμίδα,εξαφανίζοντας τυχόν ανομοιομορφίες στην υφή,έχει δείκτη προστασίας από τον ήλιο SPF 25+,και γεμίζει τυχόν ρυτιδούλες.Στη συσκευασία του επίσης αναγράφεται ότι είναι πολυχρηστικό προιόν καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν βάση για πιο βαρύ foundation (λόγω της λευκαντικής του δράσης),και σαν foundation από μόνο του (για πιο ελαφριά κάλυψη),και σαν αντηλιακή προσώπου (λόγω των φίλτρων UV που περιέχει).

Για να πω την αλήθεια όταν την αγόρασα δεν διάβασα καμία από τις παραπάνω δράσεις της.Αλλά μπορώ να πω ότι τις βλέπω στο δέρμα μου.Έχει λεπτόρευστη υφή,απλώνεται εύκολα,έχει ένα απαλό άρωμα πούδρας και κυριώς δεν δίνει την όψη φαντάσματος στο δέρμα,αν και έχει λευκό χρώμα.Μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι όταν τη φοράω νιώθω ότι απλά φοράω ενυδατική,καθώς δεν βαραίνει καθόλου το δέρμα,και δίνει ελαφριά κάλυψη εξαφανίζοντας απλά τυχόν ανομοιομορφίες στο πρόσωπο.Με την εφαρμογή αφήνει κάποια γυαλάδα - μικρή λιπαρότητα,την οποία αν δεν επιθυμείτε,εξαφανίζεται με λίγη πούδρα.Εγώ που έχω κανονικό προς μικτό δέρμα για παράδειγμα παρατηρώ λίγη λιπαρότητα την οποία σετάρω με loose powder.Πιθανώς σε πιο λιπαρές επιδερμίδες να χρειαστεί κανονική πούδρα,για να κάτσει σωστά το αποτέλεσμα.

Αν δεν σταθείτε τόσο τυχερές όσο εγώ στο να τη βρείτε,την βρίσκετε εδώ .Είναι ένα προιόν που αξίζει να δοκιμάσετε!!!
Εσείς ποιες bb κρέμες χρησιμοποιείτε?





6 σχόλια:

Laura Sarri είπε...

Kalispera! :) Exeis kerdisei ena vraveiaki!
Tha to vreis edw!
http://laurasbeautystuff.blogspot.gr/2013/05/one-lovely-blog-award.html

kali sunexeia! :)

Eleftheria Siatira είπε...

Ωραια φαινεται!!
Θα την αναζητησω!

Unknown είπε...

Και καλα θα κανεις!Δινει υπεροχη φυσικη οψη!!!

Unknown είπε...

Σ'ευχαριστω κοριτσακι μου!!!

Unknown είπε...

Γεια σου! Εχεις κι απο μενα ενα βραβειακι! Θα το βρεις εδω http://taniatso.blogspot.gr/2013/05/one-lovely-blog-award.html

Eleftheria Siatira είπε...

Καλημερα! Κερδισες βραβειακι =>http://diary-of-a-beauty-addict.blogspot.gr/2013/05/blog-post.html

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...